U sredu, 19. juna, od 19.30 časova u Kulturnoj stanici Eđšeg, Antona Čehova 4, u Novom Sadu, održaće se panel diskusija pod nazivom Imaš li preduzetnički mindset?

Kreativno rešavanje problema, okretanje situacije u svoju korist, nalaženje novih prilika u okolnostima u kojima drugi vide probleme, preduzimanje inicijative, učenje iz iskustva, sve su to aspekti preduzetničkog načina razmišljanja koje je u preduzetništvu jednako važno koliko i poznavanje vođenja biznisa. Prepoznati ovu činjenicu i usvojiti preduzetnički načina razmišljanja jedan je od najbitnijih koraka ka uspešnom poslovanju.

Prijava na događaj putem ovog linka.

Panelisti će kroz interesantnu diskusiju podeliti svoje priče i iskustva o tome šta je potrebno da se pokrene biznis, kako uočiti priliku, kako graditi preduzetnički način razmišljanja, koliko je iskustva potrebno, kada je pravo vreme da se počne, koje karakterne osobine su potrebne, kako se postaviti prema ulaganju i finansiranju, i još monog toga.

Prvih sat vremena predviđeno je za panel diskusiju i razgovor sa publikom. Pozivamo publiku da aktivno učestvuje i postavlja pitanja, naši učesnici imaju mnogo toga da podele.

Nakon panela održaće se networking gde će publika imati priliku da se upozna i popriča sa panelistima. Ovo je dobra prilika za stvaranje nove saradnje i novih prijateljstava.

Kome je namenjeno predavanje?

Panel  je namenjen preduzetnicima, onima koji planiraju da pokrenu svoj biznis, i svima koji su zainteresovani za temu preduzetništva i razvoja biznisa.

Panelisti:

Dragana Kojičić, Centra za zemljanu arhitekturu u Mošorinu

Dragana je arhitekta. Diplomirаla je 2005. godine na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, a specijalizaciju za zemljanu arhitekturu DSA Terre (2008-2010) završila je u Francuskoj. Već 10 godina radi na promociji zemljane arhitekture u regionu, kroz teoriju (predavanja i kurseve) i praksu (različite radionice, obuke i treninge) sa raznim organizacijama i institucijama. Pokretač је Centra za zemljanu arhitekturu u Mošorinu i autor bloga zemljanarhitektura.comOd 2018. godine, doktorand je na doktorskim  studijama scenskog dizajna u želji da vrati zemlju na „scenu”.

dr Boris Popov, Owner and senior consultant, TIM Centar

Boris je stručnjak za oblasti stresa na radu i organizacijskog zdravlja, pa je dugogodišnja istraživanja i praktično iskustvo pretočio u doktorat iz ovih oblasti. Dugogodišnji predavač na Odseku za psihologiju FFNS, gde drži nastavu na predmetima Menadžment ljudskih resursa, Radni stres i Koučing u organizacijama. Završio napredni nivo obuke iz Racionalno emotivno bihejvioralne terapije, Albert Ellis instituta u New York-u. Niko ne zna tačno zbog čega je upisao psihologiju. Legenda kaže da je krenuo očevim stopama, mada je to nemoguće utvrditi sa sigurnošću. Tokom karijere promenio je više oblasti, a skrasio se u koučingu i stresu – pomaže ljudima i organizacijama da budu zdraviji i uspešniji u onome što rade. Prirodnjak među psiholozima, filozof među prirodnjacima, beznadežno navučen na Novi Sad, Pale ale i Vošu. Vikendima najradije sedne na bicikl i uputi se ka bespućima Fruške gore.

Bojan Crnojački,  Dečji sportski klub OLEE!

Bojan je diplomirani menadžer u sportu, i profesor fizičkog vaspitanja. Od 2008 godine, osnivanjem Udruženja sporta za sve Olee svoju karijeru je posvetio razvoju fizičkog zdravlja dece što sprovodi programom kroz Dečji sportski klub OLEE! koji danas posećuje nekoliko stotina mališana. Pre osnivanja dečjeg sportskog kluba Bojan je radio za marketinšku agenciju Marcons od 2003. do 2008. godine, a bio je i spoljni saradnik za pisanje i realizaciju projekata za firme Delta sport i Mercator u periodu od 2008. do 2015. godine.

Moderator – Lea Škrinjar, Pax6 Dizajn Konsalting

Prisustvo na događaju je besplatno, prijava je obavezna putem ovog linka: https://forms.gle/iDNNQMT6nzyAWPzZ7

Vidimo se 19. juna u Eđšegu!